• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

PZ5JT weer in de lucht vanuit Suriname.

PI4VBD, Royal Netherlands Army signal corps on air.
Vanaf begin oktober tot zeker eind november zal PZ5JT weer in de lucht komen vanuit Suriname. We zullen wederom met militaire apparatuur uitzenden, we hebben mogelijkheden op 40,20,17,15 en 10 meter met diverse antennes. uiteraard met extra aandacht voor Nederlandstalige stations.
Het station zal vrijwillig in de vrije uurtjes bemand worden door personeel van het regiment verbindingstroepen (PI4VBD) dat daar de jaarlijkse jungletraining ondersteund.
Deze training is een samenwerking tussen
11 Luchtmobiele Brigade en het Korps Mariniers.
Wellicht zal er ook tijd zijn voor een /M of /P vanaf een uitdagende locatie. Via Instagram zullen we regelmatig foto’s en updates plaatsen, en voor vragen over het station kunt een daar een bericht sturen of mailen naar pz5jt(@)mail.com. We zullen loggen via QRZ.com en de pagina is bijgewerkt. Ons station zal zich altijd aan de gebruikersbepalingen en regelingen voor radiozendamateurs houden en heeft geen militaire functie.

Comments are closed.