• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Voortbestaan CQ-PA

Om het voortbestaan van de CQ-PA veilig te stellen is de VRZA op zoek naar iemand die de opmaak van de CQ-PA van Henk PE1KFC wil overnemen. November 2024 maakt Henk de laatste CQ-PA. Henk heef dit 10 jaar gedaan en wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een vervanger. Nu wordt Publisher gebruikt maar dat mag ook een programma zijn waar de opvolger handig mee is. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur voor de CQ-PA.

Graag wordt betrokkenheid met het radiozendamateurisme verwacht en enige ervaring met een soortgelijke functie. Voor informatie kunt u contact opnemen met de redactie via: redactie@cq-pa.nl. Ook mogen zich medewerkers melden die een rubriek in de CQ-PA zouden willen opstarten. Dat mag gaan over alle aspecten die onze hobby met zich meebrengt.

Foto: CQ-PA september 2024